info@oranjegordijn.nl

Missie & Visie

Oranje gordijn is een gordijn winkel met een groot assortiment voor uw raamdecoratie. Maak de sfeer in je huis compleet met de gordijnen van Oranjegordijn. Combineren met verschillende gordijnstoffen maakt je
interieur nog sfeervoller. Bovendien kunnen wij ook gelijk voor je opmeten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verkeerde afmetingen. We nemen alles voor u uit uw handen, en uw montage wordt daarom ook door ons gedaan!

Bestel ook uw gordijnen op maat bij Oranjegordijn.nl. Kies het type gordijn en we helpen je stap voor stap de juiste keuze te maken. Kom je er niet uit? Vraag ons dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste keuze voor raamdecoratie te maken. Onze adviseur helpen je graag op weg. Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak. Wij zitten op drie verschillende vestigingen in Den haag.

Onze collectie

Onze collectie gordijnen bestaat uit verschillende kleuren en stoffen die een warm gevoel in elk kamer creëren. De zorgvuldig samengestelde stoffen van klassieke en rustgevende neutrale tinten tot pluche velvet maken een designstatement in ieder huis. En.. ze zijn er van verduisterend tot transparant. Gordijnmodellen kunnen gemakkelijk woonruimtes veranderen wanneer een grote en dramatische verandering nodig is. 

Daarom is het kiezen van gordijnen een van de eerste dingen die in je opkomt als je snel een verandering in je huis wilt aanbrengen of naar een nieuw huis wilt verhuizen. Gordijntypen, die belangrijke functies hebben, zoals het bieden van privacy en het beperken van de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt, vallen eigenlijk op als een van de meest effectieve decoratie-elementen.

Combineren

Onze kamerhoge gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. Er is een grote keuze aan off-Whites, natureltinten en subtiele vergrijsde kleuren. De rustgevende natuur is terug te zien in de dessins, die veelal gebaseerd zijn op natuurlijke elementen.

Klanten review

Winkelwagen